_Adviseurs

Max Hermans

Max Hermans is vanaf 2006 werkzaam op het gebied van public affairs, na eerst Tweede Kamerlid te zijn geweest. Hierdoor kent hij het politieke bedrijf en de bijbehorende procedures van binnenuit. Hij is met name gespecialiseerd in het vertalen van problemen van organisaties naar haalbare politieke voorstellen in het parlement.

Max Hermans is geboren in 1974. Hij is getrouwd, heeft drie zonen en woont in Hillegom.

Hij is bereikbaar via: info@binnenhofadvies.nl of 06 504 970 37

Eric Eljon

Eric Eljon beschikt over jarenlange ervaring als adviseur op het gebied van public affairs. Bovendien was hij van 2011 tot 2019 werkzaam als toezichthouder in de functie van commissaris bij het Commissariaat voor de Media.
Dankzij deze combinatie van werkzaamheden beschikt hij over uitstekend inzicht in het functioneren van zowel ministeries als toezichthouders.
Bovendien kan hij, op basis van jarenlange ervaring binnen de mediawereld (van publieke en commerciële omroep tot dag- en weekbladen) deskundig adviseren op het gebied van media, imago en positionering.

Eric Eljon is geboren in 1957. Hij is getrouwd, heeft een dochter en een zoon en woont in Hilversum.

Hij is bereikbaar via: info@binnenhofadvies.nl

Binnenhof Advies werkt samen met ervaren specialisten in diverse disciplines in het verlengde van public affairs. (Daarbij kan bijvoorbeeld worden gedacht aan het gebied van het verzorgen van communicatietrainingen en -adviezen of het vervullen van interim posities.)
Op basis van de specifieke wensen en behoeftes van de opdrachtgever kunnen deze experts worden ingezet.